Home > Uncategorized > blog Post: confirmed bug with Kaspersky WS/File server/Ent and SCCM Remote tools

blog Post: confirmed bug with Kaspersky WS/File server/Ent and SCCM Remote tools


I had an issue in my network and it is a confirmed issue with the KAV, we are currently running Kaspersky adminkit 7 latest build to protect our workstations and servers, we run Kaspersky for workstation latest builds, Windows XP SP3 and Vista SP1 with the latest windows updates across our network, we have about 8 remote sites and reaching about 750 client, a salve server installed in each site which reports to the Master adminkit in the HQ.

 The issue is

The issue with MS SCCM remote tool on a protected station (Either running KAV for workstation/file server/Ent), and when opening the KAV windows from the taskbar the remote tool connection drops, we run MS SCCM SP1 with SQL 2005 and Windows 2003 SP2 latest updates.

 

I reported it to Kaspersky and once fixed I will post an update on it.

Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: